Houd me vast / Training

Houd me vast – Training

Naast EFT / Relatietherapie bieden wij ook een relatietraining ‘Houd me vast’ aan voor meerdere stellen tegelijk. Deze zgn. Houd Me Vast / Training is gebaseerd op de principes van EFT. Het is echter geen therapie. In de training worden 7 gesprekken gevoerd over o.a. het herkennen van de manier van communiceren, het vinden van de pijnplekken in de relatie, over vergeving en het versterken van intimiteit. Doel van de training is een hechte(re) en veilige relatie. Tijdens de bijeenkomsten worden de gesprekken geïntroduceerd, er worden voorbeeldgesprekken vertoond en aansluitend doe je als stel, met z’n tweeën, een oefening rond het besproken thema. Je hoeft dus niets met andere stellen uit te wisselen.

Boek van Sue Johnson

Houd me vast - Dr. Sue Johnson Bij de training hoort het bekende boek van dr. Sue Johnson, ‘Houd me vast. Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie.’ Van deelnemers wordt gevraagd dit boek te lezen.

De training kan naar behoefte op verschillende manieren worden aangeboden. Op 8 (twee)wekelijkse avonden, op twee zaterdagen en ook in een weekend van donderdagavond tot zaterdagmiddag.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via het contactformulier of mail naar mail@relatietherapiezwolle.com