Ervaringen / Cliënten

Ervaringen

 

Op deze pagina vind je een aantal reacties van cliënten die vertellen over hun ervaringen. Het is altijd mooi en bemoedigend om te lezen als echtparen vanuit hun ervaringen laten zien hoeveel er vaak nog mogelijk is. Juist als je zelf heel veel zorgen hebt, kunnen die ervaringen hoopgevend zijn. Warm aanbevolen!

“Al heel lang bij elkaar, ondertussen de verbinding verloren waardoor we het niet echt goed meer hadden. Met Evert hebben we op een ontspannen manier in de spiegel gekeken en daarbij veel geleerd over onszelf, waarom we de dingen deden zoals we ze deden. Heel waardevol om hier tijd en energie in te stoppen, het levert echt iets op!”

(Caroline (49) en Peter (52))

 

“We hadden niet gedacht dat het nog goed zou komen. Maar het is gelukt! We hebben geleerd hoe we weer in verbinding konden komen samen. Evert heeft ons daarbij geholpen door scherp te luisteren. En zonder oordeel, ook dat is heel fijn. Het zal nog wel eens lastig zijn maar we gaan de toekomst nu met vertrouwen tegemoet!”

(Nicoline (29) en Arie (33))

“Het was niet makkelijk maar het is heel erg de moeite waard geweest! Je kunt merken dat Evert al met heel wat stellen heeft gewerkt. Hij straalt rust en deskundigheid uit. Dat gaf ons vertrouwen. Heel fijn!”

(Frans en Petra, 37 en 34)

“In de gesprekken met Evert kwamen we er achter hoe we elkaar waren kwijtgeraakt. Het 8je gaf ons heel veel zicht op wat we aan het doen waren, en ook hoe dat kwam.
We hebben in de gesprekken geleerd onze gevoelens te uiten en naar elkaars gevoelens te luisteren. Daardoor zijn moeilijke thema’s weer bespreekbaar, en kunnen we doorvragen. Nu er meer rust en overleg is gekomen, gaat het weer stukken beter tussen ons. We begrijpen elkaar meer.”

(Johanna en Boris, 57 en 60)

“Onze relatie is door de EFT relatietherapie een stuk beter geworden, we hebben meer plezier samen en veel minder ruzie.

We hebben het weer gezellig en hoeven niet meer bang te zijn voor elkaar. We zijn niet meer bang om te zeggen wat we nodig hebben, ook niet voor dat gevoel om afgewezen of verlaten te worden. Door af te leren hoe we steeds communiceerden en elkaar daarmee kwetsten, kunnen we nu beter met elkaar omgaan.”

(Johan en Janita, 21 en 23)

“De balans is weer terug in ons huwelijk.”

(Sandra, 38)

“Wij zijn opener naar elkaar. Meer humor, gemakkelijker toenadering naar elkaar toe. Het meest zinvolle is geweest, dat wij aan de therapie zijn begonnen en het niet hebben laten doorsudderen. De betrokkenheid van Evert en zijn steeds terugkerende vragen over onze opmerkingen op vorige sessies en vragen hoe het nu gaat, waren heel erg helpend. Wij werden ons steeds meer en meer bewust hoe we met elkaar omgingen (voorheen) en hoe het zou moeten.

We hebben Evert ervaren als betrokken en deskundig. En voor ons ook fijn, dat hij christen is. Dat zullen meer echtparen met problemen waarderen.”

(Karel en Johanna, 66 en 60)

“Evert heeft een goed inlevingsvermogen, hij is objectief en staat boven de partijen.”

(Albert, 60)

“Mijn ervaring: Je zult bij Evert een luisterend oor vinden voor beide partijen, zonder oordeel.”

(Sabine, 49)