Privacybeleid

Vooraf

Relatietherapie Zwolle (Aureliavlinder 23, 8016 HD Zwolle) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze verklaring kunt u nagaan wat er met uw gegevens gebeurt, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).Inleiding

Persoonsgegevens die wij verwerken

Relatietherapie Zwolle verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Geslacht
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres
Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens; bijvoorbeeld over gezondheid, religie, strafrechtelijk verleden of geboorteland, maar ook BSN nummer en bepaalde financiƫle gegevens.
Relatietherapie Zwolle verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u. Hooguit komt deze informatie binnen een besloten coachingsrelatie ter sprake.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Relatietherapie Zwolle verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Voor het afhandelen van uw betaling
Om u te kunnen berichten, bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Als het wettelijk verplicht is, zoals bij gegevens voor de belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Relatietherapie Zwolle bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uiteraard houden wij ons hierbij aan de wettelijk vastgestelde bewaartermijnen (in de meeste gevallen 7 jaar).

Delen van persoonsgegevens met derden

Relatietherapie Zwolle verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Relatietherapie Zwolle gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Relatietherapie Zwolle maakt gebruik van Google Analytics cookies waarmee niet het surfgedrag van individuen maar van grote aantallen bezoekers geanonimiseerd worden verwerkt tot grafieken en patronen die helpen om websites te verbeteren en te optimaliseren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Relatietherapie Zwolle en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mail@relatietherapiezwolle.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Relatietherapie Zwolle wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Relatietherapie Zwolle neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mail@relatietherapiezwolle.com

Contactgegevens

Voor vragen en/of klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u terecht bij

Relatietherapie Zwolle


Aureliavlinder 23, 8016 HD Zwolle
+31 6 8200 2493